Byens skomaker er eneste Red Wing forhandler i Stavanger og omegn. Vi er svært stolt av å få ta del i Red Wing eventyret som startet i 1905, Minnesota USA. 
 
Dette er en familie eid bedrift, med opprinnelse tilbake til den amerikanske arbeiderklassen, innen tømmerfløting o.l. Behovet for gode arbeidssko ligger som grunnpilar i Red Wing og de har klart å ivareta både stolthet og kvalitet, gjennom alle disse årene. 
Noe av hemmeligheten bak den enorme suksessen, mener vi ligger i deres troverdighet og trofaste holdning. De samme maskiner brukes i dag og KUN det beste av læret er godt nok. Selv skolissene lager de selv, for å ivareta kvaliteten også her.
 
Du blir målløs av å se kvaliteten på disse skoene og tar du dem på deg, er du solgt!! Dette er fantastiske sko med god passform, som du kan ha i mange mange år. De kan resåles flere ganger, som sparer deg for penger og miljøet for bruk og kast.
 
Det er stort sett en klisjè, men vi mener det helt seriøst:
Du tror det ikke før du ser det........
Så kom bare innom oss en tur, å se
 
Modeller vi ikke har i butikken kan vi skaffe innen 1 - 2 uker. Kom å finn din størrelse og din modell, så bestiller vi det du ønsker.
 
Var du egentlig på jakt etter Red Wing work, så kan vi være behjelpelig med det. Ta kontakt, så finner vi beste løsning.

Red Wing sko

Clara
Iron Ranger
Blacksmith
Chelsea Ranger
Chelsea dame
Clara
Gloria
 
Her kan du besøke
deres hjemmeside
Byens skomaker | Søregaten 16, Stavanger - Norge | Tlf.: +4795254991 | post@byensskomaker.no