Skomakerverksted

Mange tenker at en skomaker reparerer sko, men det er så langt mer enn det. Vi er imponert over folks kreative forsepørsler og må jo bare ta dette som et stort kompliment. Vi forsøker å hjelpe alle våre kunder, samme hva de måtte ønske av hjelp, men innrømmer gjerne at når vi fikk inn barbermaskinen og brødristeren, måtte vi melde pass, for dette hadde vi ikke verktøy til :)
 
Det som derimot er en selvfølge, er såling og heling av alle typer sko. Fra de lekreste stillettheler til de groveste tursko. Vi har mange typer gummi og tykkelser på disse, så det er bare å komme med ønsker. Videre har vi mange forskjellige farger, om man ønsker å sette litt farge på tilværelsen.
 
Vi bygger opp igjen helene, om du har utsatt reparasjon vel lenge. Skulle du ha særskilte behov for oppbygninger, er du velkommen til å be om dette. Vi har flere ortopediske jobber pr uke.
Har du motsatt problem og synes helene er for høye, kan vi redusere høyden. 
 
Vi pusser selvsagt sko om du ønsker det, men gir deg mer enn gjerne gode råd for å utføre dette selv. Vi har alt du trenger av produkter for å få et bra resultat.  Mange tenker at det er nok å spraye impregnering på sine sko, det stemmer ikke. Alt lær trenger næring, for ikke å tørke ut og slå sprekker, noe en slik spray ikke gir.
 
Gå gjerne inn å se litt mer av hvilke jobber vi utfører i menyen, eller kom inn å spør oss :)
 
Her er et aldri så lite før og etter bilde av nypussa sko. Dette er kraftige fjellsko, som har fått en god dose varmebehandling før påføring av mink olje:
 
                  
 
Byens skomaker | Søregaten 16, Stavanger - Norge | Tlf.: +4795254991 | post@byensskomaker.no