Skomakerverksted

En skomaker reparer langt mer enn bare sko, det er faktisk bare en del av det hele.Det fikses på vesker, jakker, belter, bagger og vi er imponert over folks kreative forsepørsler. Vi forsøker å hjelpe alle våre kunder, samme hva de måtte ønske av hjelp, men innrømmer gjerne at når vi fikk inn barbermaskinen og brødristeren, måtte vi melde pass, for dette hadde vi ikke verktøy til :)
 
Selvsagt såler og heler vi av alle typer sko. Fra de lekreste stillettheler til de groveste tursko. Vi har mange typer gummi, tykkelser og farger. Skulle du ønske lærsåler, ja så fikser vi det også.
 
Skulle du ha behov for ortopedisk oppbygning, er det bare å si fra. Om du har motsatt problem og synes helene er for høye, kan vi redusere høyden. 
 
Vi pusser selvsagt sko om du ønsker det, men gir deg mer enn gjerne gode råd for å utføre dette selv. Vi har alt du trenger av produkter for å få et bra resultat.  Mange tenker at det er nok å spraye impregnering på sine sko, det stemmer ikke. Alt lær trenger næring, for ikke å tørke ut og slå sprekker, noe en slik spray ikke gir.
 
 
Før og etter bilde av et par kraftige fjellsko, som har fått en god dose varmebehandling før påføring av mink olje. Nå er de klar for sørpe og regn.
  
 
Byens skomaker | Søregaten 16, Stavanger - Norge | Tlf.: +4795254991 | post@byensskomaker.no