Dame
Dame
Dame
Dame

Barker shoes

Barker shoes kommer fra Northampton i England. De har eksistert siden 1880 og har utviklet seg i takt med tiden, men bevart det gode gammeldagse håndtverket. 
 
Vi er meget stolte over å få lov å selge sko av denne kvalitet, da det begynner å bli en sjelden vare!!
 
Dette er sko med solid kvalitet tvers gjennom. Det meste er fra topp kalvelær og bunnsolid oppbygning. Dobbel helkappe som stabiliserer din gange, dobbel frontkappe som ikke kolapser ved bruk, randsydd og limt etter beste metoder.
 
De fleste sko fra Barker leveres med lærsåle, ikke akkurat skapt for norske forhold. Med det menes all fukt vi har en tendens til å motta fra himmelens sluser. Fortvil ikke, vi legger på en slitegummi såle UTEN ekstra kostnad for deg som ønsker det. For de av dere som vil ha lærsåle, anbefaler skomakeren selvsagt kallosjer eller kun bruk i tørt vær. Lærsåler tåler ikke fukt over tid, da det vil begynne å trekke opp i læret. 
 
Puste egenskapene til læret blir ikke forstyrret av en tynn slitesåle, og har ikke betydning for den funksjon. I en Barker sko vil du ike bli svett og fuktig, du vil ikke merke generende lukt og du vil få en sko som føles som tøfler når de er ferdig tilpasset din fot. Ja, det er ingen hemmelighet at man må belage seg på å måtte gå inn en skikkelig lærsko. Langtur første dag er ikke å anbefale, da lære må få jobbe seg til din fot og skoen tilpasse seg. Vi lover, det er verdt det!!
 
Til høyre kan du se noen av de modellene vi har, men du er selvsagt velkommen innom for å se på de små kunstverk som står i våre hyller....
 
 
 
 
 
 
Trykk på logo og besøk
hjemmesiden til Barker
Byens skomaker | Søregaten 16, Stavanger - Norge | Tlf.: +4795254991 | post@byensskomaker.no